RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

View previous topic View next topic Go down

RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  Admin on Thu Oct 23, 2008 6:10 am

Model :M-111-227

Brand : MFi

Outside shoulder protection with large air vents (RS Taichi guna sistem ini)
Premium quality cowhide leather 1.2-1.3mm
Removeable mesh linning
CE approved protectors for shoulders, elbows, knee and thies.
Chest and back bone protection-Race Hump
Elastic Kevlar panel at arm and leg crunch for easy movement.
Kevlar strech panel at calf.
Inclusive of a pair of knee sliders.
Beautiful Design with race style closed body anotomical fitting.
Fully Ventilated
Double Stiched at impact areas









Price : RM1400.00

Deposit = RM300.00

Masa siap = 3 minggu

Tel : 013-3976635

size = anda boleh pilih, utk ukuran tepat just email > hippoeleben@gmail.com

Color = Black/White,Black/Red,Black/Blue,Black/Titanium,Black/silver

Percuma : Saya tukar slider kepada - PPE Plastic Molded Protection



Segala pertanyaan mengenai suit ini boleh dibuat dalam tread ini.

Admin
Admin

Posts : 87
Join date : 2008-10-22
Age : 43

View user profile http://cyclegarage.2forum.biz

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  spark87 on Sun Oct 26, 2008 2:17 am

bro...suit ni xde mcm bonggol kat blakang tu ker?? (xtaw name benda alah tu)

sy budak bru blaja..

spark87

Posts : 20
Join date : 2008-10-23
Age : 30
Location : pearl island

View user profile http://www.myspace.com/azfika

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  Admin on Sun Oct 26, 2008 8:08 am

bonggol tu dipanggil Race Hump - utk protect tulang belakang dan tengkok jika terjatuh/sliding.

utk semua suits yang kami jual boleh request utk Race Hump ataupun tidak memerlukannya. Bergantung kepada minat dan citarasa pengguna kami. Tiada masalah

Admin
Admin

Posts : 87
Join date : 2008-10-22
Age : 43

View user profile http://cyclegarage.2forum.biz

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  spark87 on Sun Oct 26, 2008 8:10 am

owh..tq utk pnjelasan itu td...

tp design shoulder protector suit ni mmg cun..mcm rs taichi ngn A* je tgk...

spark87

Posts : 20
Join date : 2008-10-23
Age : 30
Location : pearl island

View user profile http://www.myspace.com/azfika

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  Admin on Sun Oct 26, 2008 8:19 am

yup betul,jgn perkecilkan branding yang baru meningkat naik, satu hari akan jadi terkenal.Clover dulu sebelum masuk MotoGP tk berapa terkenal dan murah bawah RM2000, skrg harga? Ada consumer tertarik kepada Branding, walaupun protection lebih kurang sama.Ada beberapa branding seperti Alpinestar & Joe Rocket ada memberi lesen kepada manufacturer pakistan dan china membuat produk mereka seperti glove&jacket.

Skrg nie business going to global, kena outsourcing dan reduced cost. Negara dunia ke-3 boleh menawarkan kos bahan dan pekerja yang lebih murah. Admin pernah jumpa jacket Joe Rocket di buat di Pakistan, Tank Bag Icon dibuat di China dan wife admin guna Alpinestar SMX Summer glove made in China.

Admin
Admin

Posts : 87
Join date : 2008-10-22
Age : 43

View user profile http://cyclegarage.2forum.biz

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  spark87 on Sun Oct 26, 2008 8:28 am

thats right bro....

mybe bln 12 bru sy order utk sy..tgh exercise nk tmbah stamina n kurgkn berat...tkut order awal2 nt pkai loggar lak Razz

spark87

Posts : 20
Join date : 2008-10-23
Age : 30
Location : pearl island

View user profile http://www.myspace.com/azfika

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  spark87 on Tue Oct 28, 2008 3:17 am

bro..tumpang tnya...kalau club2 motor order byk leh dpt dskaun or special price x??

spark87

Posts : 20
Join date : 2008-10-23
Age : 30
Location : pearl island

View user profile http://www.myspace.com/azfika

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  Admin on Tue Oct 28, 2008 6:12 am

spark87 wrote:bro..tumpang tnya...kalau club2 motor order byk leh dpt dskaun or special price x??

dulu ada juga planning nak bagi tetapi memandang company masih kekurang modal dan kecil rancangan ini ditanggungkan dulu.

walau bagaimanapun untuk individu yang mmg perlukan moral support dan permulaan gearing, CG boleh bagi 'special' price utk mereka dengan syarat ;

* individual
*bukan syarikat atau club
*mesti mempunyai lesen lumba AAM
* telah atau dalam perancangan utk memasuki perlumbaan.

CG nak membantu individu yang hendak bertatih dan ingin memajukkan diri dalam bidang perlumbaan.

Admin
Admin

Posts : 87
Join date : 2008-10-22
Age : 43

View user profile http://cyclegarage.2forum.biz

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  spark87 on Tue Oct 28, 2008 7:55 am

orait..roger cg...

spark87

Posts : 20
Join date : 2008-10-23
Age : 30
Location : pearl island

View user profile http://www.myspace.com/azfika

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  beejan on Thu Feb 05, 2009 4:34 am

bang yg ni 2 piece xda ke

beejan

Posts : 1
Join date : 2009-01-05

View user profile

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  Admin on Thu Feb 05, 2009 7:29 am

beejan wrote:bang yg ni 2 piece xda ke

tiada, tp kalu berminat dgn TPU Vented Shoulder protector tu baik amik jacket terbaru yg CG bawa masuk

www.cyclegarage.com.my/forum

tgk dlm link atas

Admin
Admin

Posts : 87
Join date : 2008-10-22
Age : 43

View user profile http://cyclegarage.2forum.biz

Back to top Go down

Re: RACE SUIT ONE PIECE - M-111-227

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum